Matadepera amb el 9-N

Ja ho podem dir! Diverses entitats del poble convoquem CONCENTRACIÓ a la plaça de l’Ajuntament quan prohibeixin la consulta. Perquè la desobediència és l’únic camí. I el poble estarem al peu del canó, defensant els nostres drets i llibertats. Feu-ho córrer!

10670053_610259725751746_1003587787971547388_n

Sí, és un tòpic, però ben cert: estem vivint un moment històric. Travessem una cruïlla nacional incerta, però il·lusionadora per l’oportunitat que se’ns presenta, d’aconseguir la llibertat d’una part del poble català.

Tanmateix, entre firmes, decrets, suspensions i tripijocs d’alta política, correm el risc que les classes dominants catalanes s’apropïin del procés i, per què no, pactin d’esquenes al poble una sortida amb l’Estat que s’adeqüi a llurs interessos. És per aquest motiu que, des de la base, demostrem que el camí a la llibertat, perquè sigui tal, ha d’ésser quelcom que ens pertanyi a tots. De poble en poble, som Països Catalans, i de poble en poble, decidirem el nostre futur.

Amb tot, la CUP Matadepera s’adhereix a la moció en favor a la consulta del 9-N del ple de l’Ajuntament de Matadepera, amb el benentès que traslladem al Govern la pressió perquè compleixi amb el compromís nacional, que la ciutadania li trasllada des que va decidir manifestar-se en massa, i ens convoqui el pròxim 9 de Novembre a les urnes.

I sí, sigui quina sigui la decisió del Tribunal Constitucional: què ha de dir al poble de Catalunya una dotzena de persones anomenades a dit pel mateix règim que ens nega la llibertat i ens ha negat la llibertat al llarg de la història?

Aquests són els motius propis, entre d’altres, que ens duen, amb diverses entitats del poble, a convocar una CONCENTRACIÓ a la plaça de l’Ajuntament quan prohibeixin la consulta. Perquè la desobediència és l’únic camí. I el poble estarem al peu del canó, defensant els nostres drets i llibertats. Feu-ho córrer!

Deixa un comentari